Menu

 TFT kan je op verschillende niveaus leren.

Binnenkort start de laagdrempelige on-line training door middel van een abonnement. Met de mogelijkheid van on-line coaching en prive Skype sessies met korting tot maar liefst 50 procent!

Daarnaast is er de TFT workshop dag, een dag waarin je leert TFT voor jezelf toe te passen. We gaan ‘s morgens met de meditatie aan de slag en je krijgt je uitleg over hoe je met “de Zinnen” aan de slag gaat. s'Middags ga je het zelf ervaren wat TFT met jou kan doen.

Kosten voor deze dag zijn 175 euro inclusief BTW

Daarnaast is er TFT voor professionals: deze opleiding bestaat uit drie dagen:

De eerste dag ga je ervaren wat TFT is en hoe je het voor jezelf en jouw clienten toe kan passen. De tweede dag ga je uitwisselen van ervaringen en leer je ook hoe je grote overtuigingen verbreekt. De derde dag ga je het nog groter aanpakken en leer je TFT inzetten op een nog grotere schaal. Gedurende deze opleiding ga je onder supervisie aan de slag met 5 oefen clienten.

Kosten voor deze 3 daagse opleiding zijn 695 exclusief BTW

Dan is er nog een TFT verdiepingsdag waarin we heel specifiek de energetische kant erbij gaan pakken en deze dag leer je hoe jij jezelf en jouw clienten nog beter kunt helpen.

Kosten voor de verdiepingsdag zijn 275 euro exclusief BTW

De Train de Trainer/Opleider van TFT gaat hierna pas beginnen. Voor meer informatie hierover neem even contact met mij op via info@totalfreedomtechniques.com