Menu



Mijn naam is Henriette Berndt. Ik ben een mens die elke dag vanuit diepe verwondering en dankbaarheid probeert te leven.

Op 7-7-7 ben ik afgestudeerd aan de HBO Academie voor Natuurlijke Geneeskunde te Meppel. Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en heb aanvullend sinds mijn afstuderen vele cursussen en opleidingen gevolgd, meestal vanuit de oeroude Mysterie Scholen. Tevens ben ik onder andere geschoold in meditatie, mindfulness, astrologie en voeding.

Sinds 2010 ben ik eigenaar van Trainingsbureau Levenskracht, een landelijk Trainingsbureau in EFT en TFT.
Trainingsbureau Levenskracht heeft door het land heen diverse locaties voor opleidingen.
www.levenskracht.info

Ik ben de trotse moeder van twee geweldige kinderen, een zoon en een dochter van 22 en 20 jaar.
Ik woon in Ter Apel, een nog prachtig ongerept stuk natuur in het Noord Oosten van Nederland.
Samen met mijn man, die een smederij is begonnen vanuit zijn diepste hartewens, heb ik hier vanaf 2006 mijn droom waar mogen maken. Een eigen praktijk en een eigen Trainingsbureau. 

Zelf heb ik in mijn leven een enorme transformatie mee mogen maken. Vanuit 20 jaar WAO, naar een entrepreneur met een prachtig bedrijf. Hierdoor ben ik zo gedreven in het doorgeven van kennis aan mensen om te helen op alle niveaus van hun bestaan.

Ik ben beschikbaar voor lezingen, workshops en opleidingen in binnen- en buitenland. Ook ben ik beschikbaar voor individuele sessies, in mijn praktijk, maar ook via Skype.
En neem vooral ook contact met mij op als je vragen hebt en als je ervaringen hebt. Ik ben er voor jou!