Menu

Total Freedom Techniques


TFT bestaat uit diverse simpele technieken die allemaal tot doel hebben om ons bewustzijn te vergroten. Het zijn bewustzijn technieken.

We leven in een tijd dat steeds meer mensen bewuster willen leven en TFT biedt een handleiding om dat gemakkelijker te doen.

Deze onderwerpen worden uitgelegd en vooral zelf ervaren tijdens de workshop en de online training die ik aanbied. Met de mogelijkheid voor persoonlijke on-line coaching. Meer hier over aan het einde van dit blok informatie.

Het mijn hartewens is om TFT door te geven. 

TFT is een techniek die ons helpt om weer pro-actief en “selfempowered” te worden in plaats van af te wachten en re-actief te zijn en voortdurend onze eigen kracht weg te geven.

En wie kan jou beter helpen dan jijzelf? Alleen jij kan dat op de meest krachtige manier.
Jijzelf hebt de sleutel, namelijk de invloed op jouw eigen gedachten en daarmee een ongekende invloed op de kwaliteit van jouw leven.

Het is een belofte – het houdt in dat jij zelf aan de slag mag gaan en je hoeft niet meer te wachten op iemand of op iets!

Met deze techniek neem ik je graag mee en bied je een mogelijkheid om een nieuw pad te nemen, dat klaar ligt voor jou.

Ga van het leven houden dat voor jou en voor ons allemaal is weggelegd. Een pad vol liefde, overvloed en heling voor onszelf en daardoor voor de hele aarde.
Alle belemmeringen die wij ervaren zijn slechts de blokkades die we kunnen weg halen, mét of zonder hulp van anderen.

It is your mind that creates your world! – Jouw gedachten bepalen jouw wereld!

TFT vraagt niet veel van jou, alleen maar eerlijkheid en oprechtheid naar jezelf, voorbij het ego…..

TFT is juist daarom ook zo krachtig.
Omdat, zodra jij er achter komt dat jij dat wat je meemaakt creëert, jij het ook zelf op kunt lossen. 

Korte samenvatting van TFT:

# Begin elke dag met de korte meditatie met de pilaar van Licht en eindig de dag met deze meditatie. De meditatie is het eerste wat je gaat leren tijdens workshops en trainingen.

# Als er blokkades zijn in ons systeem, te herkennen aan negatieve emoties, dan laten we die los via de “Zinnen” van de TFT. 

# Daarnaast let je heel bewust op je eigen denken en door het dagelijks gebruik van positieve affirmaties ga je jouw eigen toekomst aantrekken en creëren.

Door het gebruiken van de Total Freedom Techniques re-claim je jouw energie. Dankbaarheid is de eerste belangrijke sleutel. Hoe heftig de gebeurtenissen ook zijn geweest in je leven; door er dankbaar voor te zijn, worden ze van jou. Dan ben je geen slachtoffer meer bij de gebeurtenissen die je overkomen.

Van Re-actie naar Actie

Je kunt je misschien wel voorstellen dat de wereld er heel anders uit gaat zien als je je op deze manier op de dag voorbereidt. Je gaat dan heel bewust de wereld creëren en de energie neerzetten in plaats van dat de dag je alleen maar overkomt.
Je gaat van Reactie naar Actie en neemt de regie weer terug over jouw leven!

Deze meditatie is trouwens ook een goede manier om aan het einde van de dag je aandacht weer helemaal naar binnen te brengen en alles wat er die dag is gebeurd echt los te laten. Vraag dan vooral om velden van heling, rust en ontspanning.

Maar let op, deze meditatie is nog maar het begin!
De TFT gaat verder en geeft de mogelijkheid om alles aan te pakken waar je tegen aan loopt en waar je meer dan genoeg van hebt.
Zoals misschien wel die altijd weer terug komende onzekerheid, machteloosheid, akelige herinneringen en traumatische ervaringen. 

Door dit te doen neem jij de verantwoordelijkheid weer terug en neem je de teugels weer in je eigen handen – jouw leven; jouw verantwoording.

Daarnaast is het mogelijk dat je op grote overtuigingen stuit bij jezelf. Grote overtuigingen die je moeilijk weg haalt. Ze zitten zo ingebakken, soms al generaties lang, dat ze groter werk nodig hebben en dat doen we in de vorm van het grote verbreken van overtuigingen.

Het is nodig om deze overtuigingen heel groot te verbreken.
Deze overtuigingen zijn vaak restanten van afspraken die we hebben gemaakt, bewust of onbewust, in dit leven of in een vorig leven. Het kan ook zijn dat onze ouders of voorouders die afspraken hebben gemaakt en dat dit nog steeds doorwerkt in ons leven.
Een goed voorbeeld hiervan is dat je in bepaalde families bepaalde thema’s vind die zich van generatie op generatie steeds weer herhalen.

Zorg dat je vrede maakt met iedereen en dat er nergens nog losse draden blijven hangen. Alles wat spanning oproept, is nog niet afgerond en vraagt dus om jouw aandacht en verwerking via de TFT.

Dit verbreken van grote overtuigingen is niet iets om zelf mee aan de slag te gaan zonder begeleiding. 

Het verbreken van overtuigingen is een belangrijk onderdeel van alle individuele TFT sessies.

Maak kennis met TFT via een eendaagse workshop en of een drie daagse training voor professionals. En / of via de online training sessies met mogelijkheid voor persoonlijke online begeleiding door mij of een van de andere trainers.

Wil je niet wachten neem dan direct contact op met mij en dan gaan we aan de slag! 06-38300627 of via de mail info@totalfreedomtechniques.com